Het geluk behoort aan hen, die aan zichzelf genoeg hebben ~ ARISTOTELES

Corine Lepoutre


Bewustwording neemt een grote plaats in mijn leven in, zowel privé als beroepsmatig.

In een veranderende wereld is het voor mij van levensbelang om contact te houden met wie ik ben, met mijn kern, mijn bron, mijn zijn, mijzelf.

Mensen helpen om wakker te worden, hun eigen potentie te leren kennen, is mijn doel. Leven betekent ontdekken, ontwikkelen, je waarheid zoeken en wanneer je die herkent is er geen weg meer terug.

Mijn tijd verdeel ik tussen verschillende bezigheden die ik allemaal even graag doe. Ik schrijf, ik verzorg de hoofdredactie van Tijdschrift voor Yoga en lever bijdragen aan De Andere Krant en de Yogakrant.

Daarnaast ben ik mindfulness professional, ik coach, train en organiseer retraites. Bij de Vereniging voor Mindfulness ben ik sinds begin 2019 bestuurslid met de portefeuille communicatie.

Als reisjournalist heb ik veel van de wereld gezien en de radio was lang mijn 'thuis'. Ook was ik docent communicatie op een hbo en ken ik het bedrijfsleven als communicatie adviseur en stagebegeleider.

Mijn focus ligt nu op bewustwording. Mijn eigen proces is belangrijk, evenals het begeleiden van het proces van anderen. Mijn diensten heb ik ondergebracht in de Mindful Academy.

Ik train en coach zowel online als in de praktijk, maar ook buiten in de natuur. De natuur heelt en geeft energie, de natuur is onze beste raadgever.

Wil je een weekend weg om jezelf te ontmoeten? Dan begeleid ik je op een individuele retraite in de Eifel (Duitsland).

Wees welkom, voor als je echt jezelf wilt ontmoeten.

 

Hartegroet, Corine